Transformasi New Me 2019 tawar hadiah lumayan

8 Mar

Oleh Syahmi Hassan

BANDAR SERI BEGAWAN, 7 Mac ā€“ Pertandingan kecergasan, Cabaran Transformasi New Me 2019 yang menawarkan wang tunai $10,000 dan hadiah-hadiah bernilai lebih $20,000 akan diadakan di Brunei Darussalam dan bakal berlangsung selama enam bulan, awal April hingga pertengahan Oktober di Fitness Zone, Kiulap.

Pengumuman cabaran tersebut telah dibuat semasa majlis penandatanganan perjanjian kerjasama antara Fitness Zone dengan Progresif selaku penaja pertandingan tersebut, yang berlangsung di Kiulap, hari ini.

Hadir bagi menandatangani bagi pihak Fitness Zone ialah Pengarah Urusan dan pemilik Fitness Zone, Wu Chun, manakala itu. Progresif diwakilioleh Ketua Pegawai Pemasaran, Devin Edwards.

Pendaftaran bagi cabaran berkenaan akan bermula esok hingga akhir Mac dan dibukakan kepada orang ramai berumur 18 tahun ke atas yang tidak hamil dan tidak mempunyai masalah kesihatan yang serius.

Bagi setiap pendaftaran, bayaran akan dikenakan yang termasuk akses percuma ke Fitness Zone, analisis badan dan penilaian kecergasan, akses untuk Bootcamp Transformasi, nasihat kecergasan dan pemakanan serta bermacam-macam lagi.

pic1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: